Loungemeubels voor buiten

Geplaatst op 27-04-2022

Categorie: Huis, tuin en wonen

Wooncomfort voor de groene woonkamer: dit wordt mogelijk gemaakt door outdoor loungemeubels voor terras en tuin. Met loungemeubels schuift de woonkamer over naar het terras en de tuin in. Want buiten wonen & leven is heel trendy. De elegant gevormde en comfortabele loungestoelen en loungebanken nodigen uit tot verpozen en genieten met zuidelijke flair in de zomer. Diepe zittingen, brede armleuningen en dikke, weerbestendige bekleding - dat zijn de kenmerken van comfortabele loungemeubels.

Of het nu gaat om een ​​individueel inrichtingsconcept voor uw terras in een restaurant, hotel of in de buitenruimte van uw pand, ook uit ons tuinmeubel- en horecaassortiment stellen wij voor u losse loungemeubels voor buiten samen.

Comfortabele loungemeubels voor buiten voor elke smaak

Buitenleven is erg trendy: geen wonder, want wat is een betere plek om te ontspannen dan op deze comfortabele buitenmeubels met een glas wijn of een cocktail terwijl je op het terras met familie en vrienden naar de zonsondergang kijkt? Stel je eigen loungegroep samen of gebruik een complete set.

Lounge tuinmeubelen gemaakt van verschillende materialen

Ander materiaal, andere stijl - afhankelijk van het materiaal dat je gebruikt, geef je je terras een nieuwe look met een outdoor loungeset. Houten kozijnen van hoogwaardig teak of robuust acacia in combinatie met bekleding in warme natuur- en aardetinten creëren een natuurlijke oase van rust om te ontspannen en achterover te leunen. Een gezellige 2-zits loungebank of een comfortabele buitenfauteuil in polyrattan weefsel kan ook een natuurlijke knusse hoek worden.

poly rotan is een kunstmatig wickermateriaal van polyethyleen, dat erg lijkt op echte rotanmeubels en het klassieke loungemeubelmateriaal. In tegenstelling tot echt rotan is polyrotan echter absoluut weer- en UV-bestendig in hoogwaardige meubelen.

Licht, stabiel en gemakkelijk te onderhouden en daarom een ​​populaire basis onder poly rattan maar ook steeds vaker als zichtbare lijst. roestvrij staal Zwaar, waardevol en gemakkelijk te onderhouden - dat is roestvrij staal. Loungemeubels met dit frame zijn zwaar, maar ook bijzonder windvast. Een bank en fauteuil van dit metaal zijn daarom optimaal, zeker op windgevoelige locaties.

Teak en acacia zijn bijzonder populaire houtsoorten die worden gebruikt om lijsten te maken. Als je niet houdt van de uitstraling van een zilvergrijze patina beschermlaag op het hout, dan moet je bij zo'n loungeset af en toe gebruik maken van verzorgingsproducten. Bij teak volstaat het 1-2 keer per jaar te oliën, terwijl acaciahout ongeveer 3-4 keer per jaar geolied moet worden. Outdoor loungebanken en fauteuils zijn meestal voorzien van dikke kussens die een royaal, zacht oppervlak creëren om op te zitten of te liggen. Omdat loungemeubels door hun formaat niet snel opzij kunnen worden geschoven of permanent onder een luifel staan, is de bekleding bekleed met speciale buitenstoffen die beter bestand zijn tegen vocht en UV-straling.